Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@01:44:30 GMT

ساخت کاردستی با دور ریختنی‌ها در خانه بازیافت اهواز

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۶۶۹۲۰

ساخت کاردستی با دور ریختنی‌ها در خانه بازیافت اهواز

کارگاه آموزشی خانه بازیافت با هدف آموزش روحیه قناعت و بازیافت از وسایل دورریختنی، هر هفته در خانه بازیافت کوی رمضان اهواز برگزار می‌شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند اهواز، خانه بازیافت کوی رمضان واقع در منطقه هفت، با هدف کاهش حجم ضایعات ایجاد شده توسط تولید کنندگان و مصرف‌کنندگان، کمک به حفظ و نگهداری منابع با ارزش اولیه در جهت کاهش هزینه‌ها و ضایعات؛ کارگاه آموزشی ساخت کاردستی را روز شنبه هر هفته برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدرضا قنواتی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز اظهار کرد: به منظور ارائه خدمات آموزشی و ترویج فرهنگ تفکیک پسماند از مبداء، دو خانه بازیافت در محله کیانشهر و کوی رمضان راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه تفکیک زباله و استفاده مجدد از وسایل دور ریختنی از موضوعاتی است که باید در خانواده‌ها آموزش داده شود، گفت: در این برنامه ضمن آموزش ساخت خلاقانه کاردستی توسط کارشناسان مدیریت پسماند از شرکت‌کنندگان درخواست می‌شود تا از وسایل دور ریختنی که در کنار خود دارند، به ساخت یک اثر خلاقانه بپردازند.

قنواتی تصریح کرد: ساخت کاردستی با مواد بازیافتی و دور ریختنی می‌تواند فرهنگ صرفه جویی را نیز به کودکان آموزش دهد چراکه ساخت این کاردستی‌ها می‌تواند تا حد زیادی باعث به وجود آمدن خلاقیت و ابتکار در کودکان شود.
 

کد خبر 387935

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اهواز شهرداري اهواز بازیافت کلانشهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی صابری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۱۲ هزار و ۲۰۰ نفر از متقاضیان ساخت مسکن در روستاهای گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بهره مند می‌شوند.

سرپرست معاونت بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان گلستان با بیان اینکه روستاییان گلستانی در ۲۲۸ هزار واحد مسکونی گذران زندگی می‌کنند، گفت: بیش از ۱۲۸ هزار واحد مسکونی روستایی استان نوسازی و مقاوم است و مابقی این واحدها کم دوام و در مقابل حوادث، غیر مقاوم هستند.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با کمک دولت‌ها و با هدف ارتقا سطح رفاه و زندگی روستاییان از سال ۸۴ تا کنون، به متقاضیان ساخت و نوسازی خانه‌های روستایی تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۵ درصد پرداخت کرده است، افزود: در دولت مردمی سیزدهم برای اولین بار هم مبلغ تسهیلات و هم تعداد سهمیه استان‌ها رشد چشمگیری داشته که به تَبع آن شاهد جهش در روند نوسازی و ساخت خانه‌های روستاییان به ویژه محرومان و اقشار کم درآمد هستیم.

صابری اظهار کرد: سهم استان گلستان از اعتبارات امسال با رشد حدود ۱۰۰ درصدی به چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت ۱۲ هزار واحد رسیده که تا کنون ۱۰ هزار و ۹۰۰ متقاضی جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه به بانک‌ها معرفی شده‌اند که ۵ هزار و ۴۶۰ متقاضی موفق به عقد قرارداد با بانک‌های عامل شده‌اند و ساخت و ساز خانه‌های خود را آغاز کرده‌اند.

وی یادآور شد: ساخت و سازهای روستایی توسط مهندسان نظام فنی روستایی و نظارت عالیه همکاران شعب و اداره کل به صورت مرحله‌ای نظارت می‌شود.

کد خبر 6097828

دیگر خبرها

  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • تئاتر زمین پاک در مدارس یزد اجرا شد
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند